Fitnessgymnastik für Ältere

Für die Teilnahme an diesem Sportangebot buchen Sie bitte die entsprechende Semestergebühr. Dieses können Sie persönlich im Hochschulsportbüro, Olshausenstr. 74, zu den aktuell gültigen Öffnungszeiten vornehmen oder direkt hier online buchen.

Die Teilnahme an der Fitnessgymnastik für Ältere ist auch mit Einzel- / Zehnerkarten möglich. Diese sind ausschließlich an der Kasse im Sportforum erhältlich.

Please notice that you need an additional magnetic stripe card if you book for the first time. You can purchase the card for a one-time-fee of 3,- in the sports office. CAU students can also use their CAU Card. Please notice that before first using it, you need to unlock your CAU Card at the sport office.

Dieses offene Angebot wendet sich an unsere älteren Teilnehmer/innen / Senioren/innen. Es wird eine Mischung aus zielgruppengerechten Übungen zur Verbesserung von Ausdauer, Kraft, Beweglichkeit und Koordination angeboten, die dem Erhalt oder der Verbesserung der persönlichen, alltagsbezogenen  Fitness dienen. Neue Teilnehmer/innen sind jederzeit herzlich willkommen.

Fitness gymnastics for seniors

For participation in this course please book the corresponding semester fee. You can do this personally at the university sports office (Hochschulsportbüro), Olshausenstraße 74 during the official opening hours or directly online.

It is also possible to participate by purchasing a single ticket or a ticket of ten. These are exclusively available at the counter at the sports forum.

This open offer is directed to our senior participants. We offer a mixture of exercises tailored to the target group, to maintain or enhance personal fitness in everyday-life by improving stamina, strength, agility and coordination. New members are very welcome at all times.

1610-01Di16:00-17:00Entspannungshalle unten24.10.-03.04.Jens Schuldt

1610-02Do16:00-17:00Entspannungshalle unten26.10.-05.04.Moritz Bott